کینوا، ضد کم خونی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا، ضد کم خونی

کم خونی یا آنمی چیست؟

کم خونی بیماری است که در آن به اندازه کافی، بدن گلبول های قرمز خون برای حمل اکسیژن به بافت های بدن را ندارد. کم خونی می تواند موقت یا بلند مدت و خفیف یا شدید باشد. اگر مشکوک به کم خونی هستید به پزشک معالج مراجعه کنید. زیرا ممکن است علائم هشدار دهنده بیماری جدی باشد. معمولاً برای درمان کم خونی مکمل های دارویی یا رژیم سالم و متنوع پیشنهاد می شود.

علائم و نشانه های آنمی بسته به علت کم خونی متفاوت است. این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • خستگی
  • ضعف
  • پوست رنگی یا زرد
  • ضربان قلب نامنظم
  • تنگی نفس
  • سرماخوردگی یا سرگیجه
  • درد قفسه سینه
  • دست ها و پاهای سرد
  • سردرد

چه وقت به دکتر مراجعه کنیم؟

اگر به دلایل ناخواسته احساس خستگی می کنید. کم خونی علل بسیاری دارد، بنابراین فرض نکنید اگر خسته هستید حتماً دارای کم خونی هستید. بعضی از مردم می دانند که هموگلوبین خونشان کم است اما کسانی که کم خونی دارند نباید خون اهدا کنند.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

ارتباط کینوا و کم خونی:

مصرف کینوا در سراسر جهان در حال رشد است. کینوا به عنوان یک سوپر فود (Super Food)، دارای تمامی اسید آمینه های ضروری است که در اکثر غلات وجود ندارند. از این رو کینوا پروتئین کامل بوده و بهترین جایگزین گوشت در افراد کم خون و گیاهخواران است. کینوا هم چنین دارای کلسیم و فسفر است. کینوا با میزان بالای آهن، از کم خونی جلوگیری می کند.

محتوای آهن کینوا:

وجود آهن برای بدن انسان بسیار ضروری است زیرا آهن یک جز ضروری از هموگلوبین است، ترکیباتی که اکسیژن را در خون حمل می کنند. کینوا دارای میزان بالایی آهن است که مناسب برای افرادی است که از کم خونی و کمبود آهن رنج می برند.

در یک فنجان کینوا پخته شده ۱۸۵ گرم حدود (۸/۲ میلی گرم) آهن وجود دارد که ۱۵% از میزان مورد نیاز روزانه را تشکیل می دهد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *