سیلیکون برای سلامت استخوان و دندان ها اهمیت دارد. همچنین از غضروف ها، پوست، مو و ناخن ها حفاظت می کند. سیلیکون همچنین دریافت کلسیم مورد نیاز استخوان ها را در مراحل اولیه تشکیل آن ها و همچنین به جلوگیری از آلزایمر و پوکی استخوان کمک می کند. سیلیکون همچنین در درمان پوکی استخوان موثر است. سالمندان به دلیل کاهش سطح سیلیکون با افزایش سن به مقدار بیشتری سیلیکون نیازمندند. به همین علت مصرف روزانه جودوسر به دلیل دارا بودن سیلیکون باعث سلامت استخوانها و دندانها شده و از پیری زودرس جلوگیری میکندو برای مبارزه با لکهای پوستی بسیار موثر است و به شدت از ابتلا به آلزایمر و پوکی استخوان جلوگیری میکند.
بسیاری از سبزیجات به دلیل گیاهی بودن حاوی سیلیکون هستند. مقدار سیلیکون در سبزیجات مختلف متفاوت است. برخی از سبزیجاتی که دارای سیلیکون هستند عبارتند از مارچوبه، کلم، خیار، کاهو، دانه خردل، زیتون، جعفری، ترب قرمز، پیاز سفید، ذرت، چغندر قند، فلفل دلمه ای، دانه سویا، یونجه و ریشه سبزیجات برگ دار.
مقادیر زیادی از سیلیکون در غلات کامل وجود دارد، مانند جو دوسر و برنج و همینطور ارزن و بذر کتان. از آنجایی که سیلیکون در منابع غذایی طبیعی یافت می شود پس معقولانه تر است که این مواد در حالت طبیعی خود دارای بیشترین مقدار سیلیکون باشند. سیلیکون به مقدار زیاد در شیر مادر نیز یافت می شود.
سیلیکون در برخی کشور ها مانند انگلستان به عنوان افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. سیلیکا غیر متبلور به عنوان عامل ضد دلمه شدگی، عامل ضد پف و ارتقا دهنده خمیراست. از آن به عنوان عامل تصفیه کننده نوشیدنی ها نیز استفاده می شود. از آن برای تهیه داروها و ویتامین ها به عنوان عامل ضد دلمه شدگی و عامل غلظت دهنده دارو ها نیز استفاده می کنند.
سیلیکون ماده معدنی است که با جوانی رابطه مستقیم دارد زیرا سطح سیلیکون نسبت به کلسیم در جوانی بالاتر است. بیشترین تمرکز سیلکون در بدن در مو ها و ناخن ها است، ولی همچنین با پوست و استخوان و دندان سالم نیز رابطه مستقیم دارد. یک نظریه بحث برانگیز در این رابطه می گوید سیلیکون در واقع بر اثر آنزیم های آزاد شونده هنگام هضم به کلسیم تغییر ماهیت می دهد بنابراین تهیه غذاهایی سرشار ازسیلیکون برای تشکیل و ترمیم استخوان ها نسبت به غذاهای کلسیم دار بهتر است.
کمبود سیلیکون باعث ضعیف شدن استخوان ها و دندان ها و بافت های مربوطه و افزایش احتمال سکته قلبی می شود. مصرف جودوسر به دلیل دارا بودن سیلیکون باعث جلوگیری از ریزش مو شده و جذب کلسیم در بدن را بالا میبرد و از حملات قلبی و سکته مغزی جلوگیری میکند.
کمک به استحکام و ترمیم استخوان ها. مقادیر زیادی از سیلیکون در استخوان های در حال رشد و ترمیم یافت می شود.
کمک به گرم ماندن خون و حفظ حالت ارتجاعی سلول های دیواره سرخرگ.
جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو
حفظ حالت ارتجاعی و انعطاف عضلات. عضلات سالم حداقل ۲% سیلیکون دارد.
تقویت ناخن ها و حفظ ظاهر آن ها
از بین بردن چین و چروک و جلوگیری از تغییرات پوست بر اثر افزایش سن.
جلوگیری از پوسیدگی دندان، خونریزی و فرسایش لثه. برخی بر این باورند که سیلیکون باعث به تعویق افتادن پوسیدگی دندان می شود. سیلیکون در بچه ها باعث شکل گیری بهتر دندانها و فک می شود.
کمک به حفظ حالت ارتجاعی لازم در استحکام تاندون ها و رباط ها.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.