تأثیر سیلیکا بر مغز و پیری

مطلب را به اشتراک بگذارید

با افزایش سن سطح سیلیکا ما پایین می آید پس در سنین بالاتر مقدار بیشتری از آن مورد نیاز است. محققان و دانشمندان معتقدند که آلزایمر از انباشته شدن آلومینییم در مغز ایجاد می شود  و همچنین رابطه ای میان آلومینیم موجود درآب مصرفی و آلزایمر کشف شده است. موضوعی که از آن ساده می گذرند این است که سیلیکا از انباشته شدن آلومینیم در بدن جلوگیری می کند. هنگامی که دانشمندان به شیرآلات آلومینیمی سیلیکا اضافه کردند باعث جلوگیری از جذب شدن آلومینیم کرد. همچنین باعث دفع بیشتر  آلومینیم توسط ادرار و کاهش اجتماع آن در مغز٬ کبد٬ استخوان٬ طحال و کلیه می شود. پس سیلیکا برای سلامت بدن موثر است. از منابع غنی  سیلیکا می‌توان جو‌دوسر را نام برد.
رابطه سیلیکا و پیری:
جدای از اینکه سیلیکا برای سلامت استخوان ها ضروری است می تواند مزایای دیگری نیز داشته باشد.
شاید یکی از مهمترین کارهایی که سیلیکا انجام می دهد کاهش سرعت پیر شدن است. برای مثال سیلیکون به تولید کولاژن کمک می کند که این نه تنها از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند ولی همچنین می تواند به سلامت و جوان ماندن مفاصل کمک کند.
از آنجایی که مقدار سیلیکا در بدن با افزایش سن کاهش می یابد پس احتمال بروز مشکل در سنین بالاتر بیشتر است.  مطالعات اخیر از سطح پایین تر سیلیکا و رابطه آن با افزایش خطر بیماری آلزایمر خبر می دهد. به همین دلیل افرادی که به پیشنهاد انجمن قلب آمریکا روزانه از جو‌دوسر استفاده می‌کنند کلسترول خون بالایی نداشته و در خطر ابتلا به آلزایمر و پوکی استخوان نیستند.
این رابطه به این صورت است که افرادی سطح آلومینیم در بدنشان بیشتر است احتمال کاهش توانایی مغز و زوال عقل درآن ها بیشتر است.  از آنجایی که سیلیکون به عنوان یک صافی برای پاک کردن فلزات از بدن  شناخته شده است محققان رابطه بین مصرف سیلیکا و افزایش توانایی مغز را بررسی کرده اند. 
نتیجه: افرادی که  روزانه ۱۰ میلی گرم سیلیکا مصرف می کنند خطر ابتلا به زوال عقل وآلزایمر را کاهش می دهند.
مواد غذایی که برای پیشگیری آلزایمر مفید هستند:
• جو‌دوسر و سبوس آن
• ماست خانگی با شیر خشک اضافی برای افزایش مقدار منیزیم و کلسیم 
• آرد سویا چربی ‌زدایی شده (حداقل ۳/۱ پیمانه در روز)
• جو دوسر که ۱ دقیقه در مایکروویو پخته شده است
• نان تهیه شده ا غلات کامل
• مواد غذایی فاقد چربی و شکر
• پاستا و سس گوجه‌فرنگی کم‌چرب
• سینه مرغ یا بوقلمون با چربی گرفته شده %۹۷
• روغن زیتون که جایگزین روغن‌های دیگر شود ولی به مقدار کم
• ماهی سالمون یا ماهی‌های دیگر همراه با پوست و چربی (تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف ۱ تا ۵ وعده ماهی در هفته باعث افزایش کلسترول خوب خون می‌شود)
• سبزیجات برگ سبز
• هویج، به میزان کم پخته شده
• کدو حلوایی کنسروی یا پخته شده
• جو دوسر و دیگر غلات کامل بدون شکر
• میوه‌های تازه
• میوه‌های خشک شده و شیرین نشده٬ مخصوصاً زردآلو،خرما و آلو برقان
• گردو و بادام به مقدار مناسب
• آب انگور
• انگور قرمز یا سیاه
• گریپ‌فروت، مخصوصا صورتی رنگ
مواد غذایی که باید از آن پرهیز کنیم:
• ۱%، ۲% شیر و فراورده‌های آن
• گوشت‌هایی با ۹۶% چربی یا کمتر از آن
• گوشت قرمز
• روغن‌های هیدروژنه ماننده کره مارگارین
• غذاهایی با کره و روغن زیاد یا چربی حیوانی
• هات‌داگ و همبرگر
• نمک
• مصرف بیشتر از یک فنجان قهوه یا نوشیدنی‌های کافئین دار
• شکر
• شکلات
• الکل

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *