خواص زردچوبه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص زردچوبه

زردچوبه که از ریشه زردچوبه یا پودر خالص آن تهیه شده است، یکی از مؤثرترین روش های مصرف این ادویه است. هیچ توصیه خاصی برای مصرف روزانه زردچوبه وجود ندارد. بر اساس تحقیقات موجود، مقدار مصرف روزانه زردچوبه بستگی زیادی به شرایط مورد استفاده برای درمان دارد.

تحقیقات انجام شده بر روی بزرگسالان نشان می دهد که مصرف ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلی گرم پودر زردچوبه برای سه بار در روز یا مصرف ۱ تا ۳ گرم ریشه خشک شده زردچوبه در روز، هیچ خطری ندارد و برای سلامتی بسیار مفید است.

طرز استفاده زردچوبه خام:

زردچوبه ارگانیک را در کپسول خالی ریخته و روزانه دو عدد میل کنید.

کاهش علائم آرتریت (آرتروز):

کورکومین به عنوان یک ضد التهاب قوی، به کاهش نشانه های آرتریت کمک می کند.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد که حدود ۶۳ درصد از بزرگسالان آمریکایی مبتلا به آرتریت، از مکمل های غیر ویتامینی استفاده می کنند تا علائم آرتریت خود را مدیریت کنند، در حالیکه زردچوبه محبوب ترین محصول است و می تواند به طور کلی علائم آرتریت را از بین ببرد.

تقویت عملکرد سیستم ایمنی:

کورکومین برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی با خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد باکتری یک محصول اثبات شده است. کورکومین موجود در زردچوبه یک تنظیم کننده عملکرد سلول های ایمنی بدن است و بدن را در برابر سرطان محافظت می کند.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

کاهش عوارض قلبی – عروقی:

مطالعات متعددی نشان داده اند که کورکومین به عنوان یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب نقش مهمی در سلامت قلب دارد. مطالعه ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که مصرف روزانه ۴ گرم کورکومین و هم چنین ۳ روز قبل و ۵ روز پس از جراحی پیوند عروق، خطر ابتلا به انفارکتوس قلب و حمله قلبی را ۱۷ درصد کاهش می دهد.

پیشگیری و درمان سرطان:

یکی از خواص درمانی کورکومین، فعالیت ضد سرطانی آن است. کورکومین به عنوان یک آنتی اکسیدان و ضد التهاب، خطر ابتلا به جهش های سلولی و سرطان را کاهش می دهد.

علاوه بر این، مطالعات متعددی نشان داده اند که کورکومین دارای خواص ضد توموری است و باعث محدود کردن رشد تومورها و گسترش سلول های سرطانی می شود.

براساس یک بررسی پزشکی در سال ۲۰۱۴، بیش از ۲۰۰۰ مقاله با استفاده از کلمات کلیدی “کورکومین” و “سرطان” منتشر شده است. استفاده از کورکومین به عنوان یک عامل در درمان سرطان، در کنار شیمی درمانی و پرتودرمانی در حال بررسی است.

جلوگیری از دیابت و کنترل آن:

برای هزاران سال از زردچوبه به عنوان یک داروی سنتی برای کنترل دیابت استفاده کرده اند. مطالعات زیادی نشان داده اند که کورکومین موجود در زردچوبه دارای خواص ضد دیابتی است و با مصرف روزانه آن می توان از بروز دیابت جلوگیری کرد.

درمان و کنترل بیماری های ریوی:

یک بررسی پزشکی در سال ۲۰۱۷ به این نتیجه رسید که کورکومین می تواند به درمان آسم، فیبروز ریوی و کیست، سرطان ریه، آسیب و بیماری مزمن انسداد ریه کمک کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *