طرز تهیه کیک تکه ای جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کیک تکه ای جو دوسر

مواد لازم :

کره…………………………………….۱ لیوان

عسل…………………………………..۱ قاشق غذا خوری

جوش شیرین…………………………..۱ قاشق چایخوری

فلفل شیرین…………………………….نصف قاشق چایخوری

جو دوسر پرک………………………۲ لیوان

آرد…………………………………..۱ لیوان

شکر…………………………………۱ لیوان

شکلات ورقه ای…………………….یک چهارم لیوان

طرز تهیه :

فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یک بشقاب شیرینی پزی را با روغن زیتون بپوشانید. کره را با درجه کم در مایکروویو آب کنید.

در یک کاسه بزرگ جوش شیرین، کره آب شده و فلفل  را مخلوط کنید و صبر کنید تا ظرف سرد شود.

جو دوسر پرک خرد شده، آرد، شکر و شکلات ورقه ای را به آن اضافه کنید. سپس خمیر را به ظرف بچسبانید.

۲۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود سپس از فر در آورده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه سرد شود سپس میله ای شکل ببرید.

کیک آماده است و میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *