سالاد خرما و مارچوبه با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد خرما و مارچوبه با کینوا :

 

 

مواد لازم :

روغن زیتون ………………… ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………….. یک دوم فنجان

کینوا …………………………. ۱ فنجان

آب ……………………………. ۲ فنجان

نمک دریا ………………………… یک دوم قاشق چایخوری

پرتغال خرد شده ……… ۱ فنجان

گردو خرد شده ……….. یک چهارم فنجان

پیاز قرمز خرد شده ….. ۲ قاشق غذاخوری

خرما …………………………. ۵ عدد

مارچوبه خرد شده ……. ۱ فنجان

فلفل هالاپینو ……………. یک دوم فنجان

مواد لازم برای سس:

آبلیمو …………………… ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ……….. ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………… یک چهارم قاشق چایخوری

سیر …………………. ۱ حبه

نعناع خرد شده …………. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای آماده کردن سالاد ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کینوا، آب و نمک دریا را به آن اضافه کنید بعد از ۵ دقیقه پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کینوا کاملا بپزد. داخل کاسه پرتغال و دیگر ادویجات را با کینوا مخلوط کنید. برای تهیه سس تمامی مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط کینوا اضافه کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *