کینوا با طبخ لاتینی:
مواد لازم :
کینوا ……………………… ۱فنجان
روغن کانولا …………… ۲ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ……….. ۱ عدد
فلفل تند ……………….. ۱ عدد
سیر ………………………. ۲ حبه
آب مرغ و سبزیجات ……………….. به مقدار لازم
گشنیز خرد شده ……. سه چهارم فنجان
پیازچه خرد شده ……. یک دوم فنجان
آبلیمو …………………….. ۲ قاشق غذاخوری
نمک دریا ……………………… یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کینوا را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را به مدت ۳-۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس فلفل و سیر را به آن اضافه کنید نیم ساعت منتظر بمانید. کینوا و آب مرغ و سبزیجات را به مواد اضافه کنید و ۲۵-۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا آب مرغ کاملا جذب کینوا شود. در آخر با گشنیز، پیازچه، آبلیمو و نمک دریا مخلوط کنید.