کینوا با طبخ لاتینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا با طبخ لاتینی:

 

مواد لازم :

کینوا ……………………… ۱فنجان

روغن کانولا …………… ۲ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده ……….. ۱ عدد

فلفل تند ……………….. ۱ عدد

سیر ………………………. ۲ حبه

آب مرغ و سبزیجات ……………….. به مقدار لازم

گشنیز خرد شده ……. سه چهارم فنجان

پیازچه خرد شده ……. یک دوم فنجان 

آبلیمو …………………….. ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا ……………………… یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کینوا را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را به مدت ۳-۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس فلفل و سیر را به آن اضافه کنید نیم ساعت منتظر بمانید. کینوا و آب مرغ و سبزیجات را به مواد اضافه کنید و ۲۵-۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا آب مرغ کاملا جذب کینوا شود. در آخر با گشنیز، پیازچه، آبلیمو و نمک دریا مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *