میگو و تربچه با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

میگو و تربچه با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کره …………………………. ۳ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز …………………. ۱ فنجان

سیر خرد شده ……… ۵ قاشق چایخوری

کینوا …………………….. ۱ فنجان

نمک دریا ……………………… سه چهارم قاشق چایخوری

لوبیا سبز …………….. ۱ فنجان

تربچه …………………. ۸ عدد

آبلیمو ……………….. ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …….. ۱ قاشق غذاخوری

میگو …………… ۱ فنجان

پوست لیمو رنده شده ………… ۱ قاشق چایخوری

جعفری خرد شده ……………… ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم کره را آب کنید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. کینوا را به ترکیب اضافه کنید به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. سپس آب را به ترکیب اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه تا زمانی که آب کاملا جذب شود منتظر بمانید. در ظرفی دیگر کره، نمک دریا، لوبیا سبز و تربچه را اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه تفت دهید.این دو ترکیب را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون، میگوها و سیر را اضافه کنید و هر طرف را ۴ دقیقه تفت دهید سپس مخلوط را ترکیب کرده و برای سرو غذا با جعفری تزئین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *