میگو و تربچه با کینوا :
مواد لازم :
کره …………………………. ۳ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز …………………. ۱ فنجان
سیر خرد شده ……… ۵ قاشق چایخوری
کینوا …………………….. ۱ فنجان
نمک دریا ……………………… سه چهارم قاشق چایخوری
لوبیا سبز …………….. ۱ فنجان
تربچه …………………. ۸ عدد
آبلیمو ……………….. ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …….. ۱ قاشق غذاخوری
میگو …………… ۱ فنجان
پوست لیمو رنده شده ………… ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده ……………… ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
روی حرارت ملایم کره را آب کنید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. کینوا را به ترکیب اضافه کنید به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. سپس آب را به ترکیب اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه تا زمانی که آب کاملا جذب شود منتظر بمانید. در ظرفی دیگر کره، نمک دریا، لوبیا سبز و تربچه را اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه تفت دهید.این دو ترکیب را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون، میگوها و سیر را اضافه کنید و هر طرف را ۴ دقیقه تفت دهید سپس مخلوط را ترکیب کرده و برای سرو غذا با جعفری تزئین کنید.