ظرف گندم سیاه با قارچ و پیاز

مطلب را به اشتراک بگذارید

ظرف گندم سیاه با قارچ و پیاز

مواد لازم:

  • یک فنجان گندم سیاه ارگانیک
  • ۲ فنجان آب مرغ یا آب ساده برای پخت گندم سیاه
  • ۲۸۰ گرم قارچ
  • یک عدد پیاز
  • یک فنجان نخود فرنگی تازه یا یخ زده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری برگ جعفری خرد شده
  • نمک دریا و فلفل برای طعم دهی

طرز تهیه:

ابتدا گندم سیاه را بپزید. برای خوشمزه تر شدن می توانید آن را با آب مرغ یا آب سبزیجات تازه بپزید.

(روش پخت گندم سیاه: یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد.)

تا زمانی که گندم سیاه می پزد بقیه مواد را آماده کنید. قارچ ها را بشویید و خرد کنید. سپس پیاز را به صورت حلقه حلقه ببُرید. برگ های جعفری را بشویید و برش دهید.

در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا پیازها رنگ قهوه ای به خود بگیرند. سپس قارچ ها را اضافه  و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اکنون نخود فرنگی ها و گندم سیاه پخته شده را اضافه و به مدت ۳ دقیقه صبر کنید سپس نمک دریا و فلفل و جعفری را اضافه کنید.

حرارت را خاموش کرده و غذا را بچشید. در صورت نیاز نمک دریا بیشتری اضافه کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *