سوبا یا نودل ژاپنی با آرد گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوبا یا نودل ژاپنی با آرد گندم سیاه

مواد لازم برای خمیر نودل :

  • آرد گندم سیاه ……………. ۳/۴ لیوان
  • آرد کامل …………………… ۱/۵ لیوان
  • آب جوش ………………….. نصف لیوان
  • نمک دریا ……………………….. به مقدار لازم
  • آرد ذرت ……………………. مقداری کم برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست

مواد لازم سرخ کردنی :

  • سس تِری یاکی …………. ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ……………. ۲ عدد
  • هویج رنده شده …………. ۲ عدد
  • روغن زیتون ………………. ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه ……………………. چند شاخه
  • قارچ خرد شده ………….. ۲۵۰ گرم
  • نمک دریا ……………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

لازم به ذکر است که گندم سیاه نرم بوده و با تهیه آن به راحتی می توانید در منزل آن را آرد کنید.

  • ابتدا آرد گندم سیاه و آرد کامل و نمک دریا را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کرده و سپس آب جوش را کم کم به آن اضافه و با دست خوب هم میزنیم تا شکل خمیری به خود بگیرد.
  • خمیر بدست آمده را با یک دستمال تمیز پوشانده و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • خمیر را از یخچال بیرون آورده و خوب ورز دهید. سپس به ۴ قسمت تقسیم کرده و با آرد ذرت بپوشانید و با وردنه آن ها را یک به یک پهن کنید (هر چه نازکتر بهتر). اگر در حین کار خمیر به وردنه چسبید دوباره از آرد ذرت استفاده کنید.
  • با یک کارد بزرگ و تیز خمیر را به نوارهای نازک برش دهید.
  • یک ظرف بزرگ را پر از آب و کمی نمک کرده و پس از جوشیدن نودل ها را بمدت ۲ دقیقه در آن بپزید.
  • در یک تابه روغن زیتون را حرارت داده و ابتدا پیاز ها را در آن سرخ و سپس قارچ و هویج رنده شده را تفت دهید.
  • نودل ها و سس تِری یاکی را اضافه و بگذارید بمدت ۲ دقیقه با حرارت کم مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
  • روی آنرا با پیازچه ها تزیئن و در یک بشقاب گود آنرا سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *