پنکیک گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

پنکیک گندم سیاه

مواد لازم :

  • تخم مرغ …………………… ۲ عدد
  • شیر کم چرب …………….. ۳/۴ لیوان
  • ماست ساده ……………… ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم سیاه ……………. نصف لیوان
  • آرد برنج قهوه ای …………. نصف لیوان
  • آرد جو دوسر ……………………. یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ………………. نصف قاشق غذاخوری
  • نمک دریا، شکر قهوه ای و کره ……….. به مقدار لازم
  • عسل یا مربا …………….. برای تزئین

طرز تهیه:

لازم به ذکر است که گندم سیاه نرم بوده و با تهیه آن به راحتی می توانید در منزل آن را آرد کنید.

  • زرده تخم مرغ، شیر و ماست را خوب با هم مخلوط می کنیم.
  • در یک ظرف دیگر آرد گندم سیاه، آرد برنج قهوه ای و آرد جو دو سر، بیکینگ پودر، شکر قهوه ای و نمک دریا را ترکیب می کنیم.
  • دو ترکیب بدست آمده را با هم مخلوط و به آرامی هم میزنیم تا مایع سفید رنگی حاصل شود.
  • سفیده تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا سفت و خامه ای شکل شده و به مایع اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
  • کره را در تابه ای آب کرده و خمیر بدست آمده را درون آن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا به رنگ طلایی تغییر شکل دهد.
  • سپس خمیر را برگردانده تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
  • اکنون پنکیک شما آماده است و می توانید مقداری مربا یا عسل روی آن ریخته و سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *