طرز تهیه گرچوتو (Grechotto) (نوعی غذای روسی) با گندم سیاه، خامه و قارچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه گرچوتو (Grechotto) (نوعی غذای روسی) با گندم سیاه، خامه و قارچ

مواد لازم:
– یک فنجان (۱۵۰ گرم) گندم سیاه
– ۲۵۰ گرم قارچ
– ۳ قاشق غذاخوری خامه با ۱۵-۲۰ درصد چربی
روغن زیتون
– مخلوط نمک دریا و فلفل
– یک عدد پیاز
– ۱۵۰ میلی لیتر آب
– ۲ حبه سیر
– پنیر پارمزان برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ای ریخته و حرارت دهید. سپس حرارت را کم کنید. پیاز را به صورت حلقه حلقه برش دهید و در روغن کمی تفت دهید به صورتی که قبل از تغییر رنگ پیاز به طلایی آن را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را خرد کرده و به ماهی تابه اضافه کنید. حبه های سیر را نیز خرد کرده و به همراه فلفل و نمک دریا به ماهی تابه اضافه کنید. به خوبی هم بزنید و درب آن را بسته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از آن گندم سیاه را به قارچ ها و پیازها اضافه کنید و هم بزنید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
¼ آب را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و روی کمترین حرارت قرار دهید. پس از این که گندم سیاه آب را به خوبی جذب کرد حرارت را خاموش کنید و این عمل را دوباره تکرار کنید.
به منظور نرم شدن بافت گندم سیاه خامه را اضافه و مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید. اکنون غذای شما آماده است و می توانید با پنیر پارمزان آن را تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *