طرز تهیه پای کدو حلوایی و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پای کدو حلوایی و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه

مواد لازم:

  • پرک کینوا…………………..۱/۳ فنجان
  • پوره کدو حلوایی……………..۱/۳ فنجان
  • عسل……………………۲ قاشق غذاخوری
  • شیر سویا………………..۱ الی ۱/۵ فنجان
  • دارچین……………….یک قاشق چایخوری
  • جوز هندی……………..نصف قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ارگانیک………….یک قاشق چایخوری
  • وانیل ارگانیک…………..یک قاشق چایخوری
  • کمی گردو و شکر قهوه ای برای تزیین

طرز تهیه:

پرک کینوا، کدو حلوایی، عسل، شیر سویا و مابقی مواد به جز گردو و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس اجازه دهید مخلوط به مدت ۹۰ ثانیه به جوش آید.

اکنون پای کدو حلوایی و پرک کینوا آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید!

نکته: می توانید مخلوط را با کمی گردو و شکر قهوه ای تزیین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *