طرز تهیه چاشنی ها و ترشی ها

طرز تهیه چاشنی ها و ترشی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه چاشنی ها و ترشی ها

مایونز بدون تخم مرغ

مواد لازم:

¼ فنجان پرک جو دو سر
نصف قاشق چای خوری خردل خشک
نصف قاشق چای خوری نمک
⅕ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
۱ فنجان روغن زیتون
۳ قاشق چای خوری آب بسیار داغ

طرز تهیه:

پرک جو دو سر، خردل خشک، نمک و آب لیمو ترش تازه را در مخلوط کن بریزید و با دور کم هم بزنید و همان زمان نصف فنجان از روغن زیتون را به همراه ۲ قاشق  غذا خوری آب داغ به مواد اضافه کنید و با دور کم به مخلوط کردن ادامه دهید، سپس بقیه روغن زیتون را به همراه یک قاشق آب داغ باقیمانده اضافه کرده و آن را نیز مخلوط نمائید. مایونز بدست آمده را می توانید به مدت ۳ هفته در یخچال نگهداری نمائید.

چاشنی روغن زیتون و لیمو ترش تازه

مواد لازم:

نصف فنجان روغن زیتون
آب دو عدد لیموترش تازه
نصف قاشق چای خوری خردل
نصف قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری عسل

طرز تهیه:

همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و چاشنی بدست آمده را برروی انواع سالاد استفاده نمائید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *