صبحانه کینوا اسپایسی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم (برای ۲ نفر):

۱ فنجان کینوا

۲ فنجان شیر (کم چرب)

سفیده ی تخم مرغ……..۱ عدد بزرگ

شکر قهوه ای…………یک و نیم قاشق چایخوری

۱/۴  قاشق چایخوری پودر وانیل

۱/۴  قاشق چایخوری  هل

۱/۴  قاشق چایخوری دارچین

۱/۴  قاشق چایخوری زنجبیل

۱/۴  قاشق چای خوری جوز هندی

۲ عدد میخک

پودر نارگیل یا آجیل برای تزئین

طرز تهیه:

۱- شیر را در قابلمه بریزید و کینوا را اضافه کنید. حرارت را در ملایم ترین حالت بگذارید، درب قابلمه را به گونه ای بگذارید که کمی بخار از آن خارج شود و تا موقعی بجوشد که حدود ۳/۲ شیر تبخیر شود. (حدود ۱۵ دقیقه).

۲- قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و سفیده تخم مرغ، شکر قهوه ای، پودر وانیل و ادویه جات را اضافه کنید، دوباره بر روی گاز بگذارید و درب قابلمه را به گونه ای بگذارید که کمی بخار از آن خارج شود و تا موقعی که شیر کاملاً تبخیر شود حرارت دهید. (حدود ۵ دقیقه)

۳- در صورت تمایل، باشیر اضافه با پودر نارگیل، آجیل یا شکر قهوه ای سرو شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *