سالاد کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:         

کینوا………………..نصف فنجان (۱۰۰ گرم)

آب………………………۱ فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)

پیازچه……………………..۱ عدد

فلفل قرمز…………………..۱ عدد

خیار………………….۱/۴ عدد اسلایس شده

آب پرتقال……………………نصف فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)

آب لیمو………………..۱ قاشق چایخوری 

روغن بالزامیک یا روغن زیتون…………………..۱ قاشق چایخوری

نمک دریا…………………..به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- کینوا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب بپزید سپس بگذارید خنک شود.

۲- هنگامی که کینوا آماده می شود، سبزیجات را آماده کنید و سپس با کینوا مخلوط کنید.

۳- آب پرتقال، آب لیمو، نمک دریا، و روغن زیتون یا بالزامیک را با هم مخلوط کنید.

۴- و در آخر مخلوط بالا را به کینوا و سبزیجات اضافه کنید.

* می توانید به جای کینوا، از کینوا پرک استفاده نمایید که نیاز به پختن ندارد.*

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *