جوجه کباب ژاپنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 

 

فیله ران مرغ……………………………………..۱۳۰۰ گرم
قارچ……………………………………………….۱۰۰ گرم
پیازچه………………………………………………. ۸ عدد
بادمجان قلمی……………………………………….۳ عدد
فلفل دلمه‎ای‌قرمز……………………………………۲ عدد
پودر قند……………………………………………..۵۵ گرم
سس سویا………………………………………….⅓ پیمانه
سرکه برنج………………………………………….⅓ پیمانه
سرکه سفید……………………………………….۱ قاشق سوپ‎خوری

زنجفیل تازه…………………………………………۲ قاشق چای‎خوری

طرز تهیه:
۱- زنجفیل تازه را رنده می‎کنیم.
۲- سس سویا را همراه با سرکه برنج، شکر، سرکه سفید و زنجبیل را در یک کاسه سرامیکی یا شیشه‎ای متوسط ریخته و هم می‎زنیم تا شکر حل شود.
۳- فیله مرغ را به صورت تکه‎های ۳ سانتی‎متری خرد میکنیم.
۴- نیمی از مخلوط سس سویا را کنار می‎گذاریم.
مرغ را در نیمه باقی‎مانده سس سویا قرار داده و هم می‎زنیم تا ترکیب شوند.
۵- سپس روی ظرف را با یک ورقه پلاستیکی پوشانده و حدود ۴ ساعت در یخچال نگه می‎داریم تا مزه‎دار شود.
۶- ظرف را از یخچال خارج کرده و مایع مزه‎دار کننده (مخلوط سس سویا) روی سطح مرغ را جدا و خشک می‎کنیم.
۷- دانه‎های فلفل دلمه‎ای را جدا می‎کنیم و در تکه‎های ۳ سانتی‎متری برش می‎‎زنیم.
۸- بادمجان را ۲ سانتی‎متری خرد می‎کنیم. ساقه‎های سبز رنگ پیازچه را کنار گذاشته و در تکه‎های ۴ سانتی‎متری خرد می‎کنیم.
۹- مرغ را همراه با فلفل دلمه‎ای، پیازچه، قارچ و بادمجان به سیخ می‎کشیم.
۱۰- فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‎گراد از قبل گرم می‎کنیم. (گریل گازی یا زغالی هم برای این کار مناسب است آن را از قبل با حرارت ملایم گرم می‎کنیم)، بعد سیخ‎ها را بر روی گریل یا فر گذاشته و ۱۵ دقیقه کباب می‎کنیم و هر از چند گاه سیخ را زیر و رو می‎کنیم تا محتویات سیخ کاملا پخته شود.
۱۱- مخلوط سس باقی‎مانده سویا را در یک تابه کوچک و بر روی حرارت ملایم اجاق قرار می‎دهیم. بعد از اینکه مایع به جوش آمد حدود ۲ دقیقه آرام پز می‎کنیم تا مخلوط سس غلیظ و سفت شود.
۱۲- در انتها سیخ‎ها را از گریل جدا کرده و بر روی ظرف سرو قرار می‎دهیم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *