خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
گوشت سردست گوسفند ……………………….‏ ۱۵۰۰ گرم
آب پرتقال …………………………………………. ‏۱ پیمانه
آب لیموترش تازه …………………………………..‏ ½ پیمانه
نمک ……………………………………………….‏ ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سفید ………………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا ………………………………………………‏ ۱٫۵ قاشق غذاخوری
آویشن خشک ‏……………………………………‏ ۱ قاشق چایخوری ‏سرخالی
سیر ……………………………………………….‏ ۱ حبه
زیره آسیاب‌شده …………………………………. ¼ قاشق چای‌خوری‎ ‎
پیاز ترش ………………………………………….. به مقدار لازم برای سرو
گشنیز خرد شده …………………………………. به مقدار لازم برای سرو
پرک لیمو ………………………………………….. به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه ‏‎:‎
‎سیر، زیره آسیاب‌شده، پاپریکا و آویشن را با یک گوشتکوب له می‌کنیم تا حالت خمیر مانند به خود بگیرد‎.‎
‎آب پرتقال و لیموترش و سرکه سفید را با خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم و نمک مخلوط کنید تا با هم ترکیب ‏شوند‎. ‎
‎گوشت را به قطعات مکعبی ۵ سانتی‌متری برش دهید. چربی‌ها را جدا نکنید؛ چون برای پخت گوشت به آن نیاز ‏پیدا می‌کنید. ‏‏(همیشه می‌توانید بعد از پخت آنها را دور بیاندازید).‏
‎گوشت را در ظرف پلاستیکی، شیشه‌ای یا فلزی بدون لک که با مواد غذایی واکنش نمی‌دهد، قرار دهید، سپس سس ‏بدست آمده از ‏مرحله ۲ را روی آن بریزید‎.‎
‎آنها را خوب مخلوط کنید، در آن را بپوشانید و برای ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب مزه‌دار ‏شود‎.‎
‎فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید‎.‎
‎دو لایه فویل ضخیم را روی ظرف بزرگی که مناسب فر است بکشید یا از ۳ لایه فویل معمولی استفاده کنید. (این ‏غذا به طور ‏سنتی در برگ موز پیچیده می‌شود که مزه فوق العاده‌ای به آن می‌دهد.)
‎گوشت و مایع همراه با آن را داخل ظرف مناسب فر بریزید و فویل را محکم روی مواد بپیچید. ظرف را در فر ‏بگذارید و برای ‏حداقل ۳ ساعت غذا را بپزید. ‎گوشت باید به حدی بپزد که به خود به خود بافت آن از هم جدا شود، ‏بنابراین بعد از ۳ ساعت شروع ‏به چک کردن آن کنید‎.‎
‎وقتی گوشت نرم شد، آن را از فر خارج کنید و فویل را باز کنید. گوشت‌ها را از ظرف خارج کرده و در کاسه‌ای ‏بریزید، سپس ‏آنها را با ۲ چنگال ریز ریز کنید. 
‎به اندازه کافی سس روی گوشت بریزید تا آن را آبدار کنید‎.‎
‎برای سرو می‌توانید گوشت را روی برنج ریخته و آن را با گشنیز و پرک لیمو تزیین کنید‎.‎

‎پیاز ترش‎ ‎یک تزیین سنتی برای این غذا است و اگر آن را دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *