کوازیدالای تند و سریع

مطلب را به اشتراک بگذارید

موادلازم :‏
ترتیلا (یا نان پیتا لبنانی) ‏………………. دو عدد
خردل ……………………………………‏ ۱ قاشق چایخوری
پنیر چدار یا گودای رنده شده …………..‏‎ ‎پیمانه
پیازچه خرد شده ………………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری خرد شده ……………‏ ۱ قاشق غذاخوری
‏ سالسا گوجه‌فرنگی برای طعم دار کردن
طرز تهیه :‏
‎خردل را روی نان مکزیکی پخش می‌کنیم یا در صورتی که از نان پیتا استفاده می‌کنیم، آن را از وسط باز و به دو ‏لایه می‌کنیم‎.‎
‎پنیر چدار، پیازچه، گشنیز یا جعفری را روی آن می‌پاشیم. آن را دو تا می‌زنیم (در صورتی که از پیتا استفاده ‏می‌کنید لایۀ دیگر ‏را روی آن بگذارید) داخل نایلون (سلفون) می‌پیچیم و ۲۰ تا ۲۵ ثانیه در مایکروویو قرار ‏می‌دهیم. یا بدون پلاستیک داخل قابلمه ‏گرم می‌کنیم و سعی می‌کنیم در طول پروسهٔ گرم کردن تنها یک بار آن را ‏برگردانیم‎.‎

‎سپس اگر در مایکروویو گرم کردیم، پلاستیک را باز می‌کنیم و آن را به ۴ یا ۸ قسمت می‌بریم و با سالسای ‏گوجه‌فرنگی میل ‏می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف خردل برای دارندگان گروه خونی A سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *