مواد لازم :

آرد جو دوسر ….. ۲ پیمانه
مایه خمیر … دو نیم قاشق چایخوری
آب گرم …. ۱ فنجان
کره ……. ۲ قاشق غذاخوری
نمک دریا …. نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
داخل مخلوط کن آب گرم و مایه خمیر را اضافه کنید. سپس کره و نمک دریا را اضافه کرده و مخلوط کن را روشن کنید. آرد جو دوسر را به آرامی به مایه اضافه کنید،این کار را تا زمانیکه خمیر از حالت چسبندگی خارج شود ادامه دهید. معمولا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقت لازم دارد تا خمیر به خوبی ورز داده شود.
خمیر را از ظرف خارج کنید و کمی آرد جو دوسر روی آن پخش کنید و پارچه تمیزی روی آن قرار داده و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیر استراحت کند. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف پر از آب را درون فر قرار دهید .انجام دادن این کار کمک می کند تا محیط فر مرطوب باقی بماند و مانع از خشک شدن نان ها شود. در آخر خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که رنگ نان ها طلایی شود.