نان با آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

آرد جو دوسر ….. ۲ پیمانه

مایه خمیر … دو نیم قاشق چایخوری

آب گرم …. ۱ فنجان

کره ……. ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا …. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

داخل مخلوط کن آب گرم و مایه خمیر را اضافه کنید. سپس کره و نمک دریا را اضافه کرده و مخلوط کن را روشن کنید. آرد جو دوسر را به آرامی به مایه اضافه کنید،این کار را تا زمانیکه خمیر از حالت چسبندگی خارج شود ادامه دهید. معمولا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقت لازم دارد تا خمیر به خوبی ورز داده شود.

خمیر را از ظرف خارج کنید و کمی آرد جو دوسر روی آن پخش کنید و پارچه تمیزی روی آن قرار داده و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیر استراحت کند. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف پر از آب را درون فر قرار دهید .انجام دادن این کار کمک می کند تا محیط فر مرطوب باقی بماند و مانع از خشک شدن نان ها شود. در آخر خمیر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که رنگ نان ها طلایی شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

7 پاسخ

  1. با سلام و تشکر از اینکه با محصولات خوب خود به فکر سلامت مردم هستید . من مدت ۲ سال می باشد که با تغییر روش زندگی و عادت غذایی خود از جمله استفاده از جو دوسر صبحانه و تخم کتان از محصولات شما توانستم هم وزن خود را پایین بیاورم و هم کلسترول خون خودم را خیلی پایین بیاورم به طوری که دکتر من در حال حاضر قرص من را قطع کرده است. برای همین می خواستم از شما تشکر ویژه داشته باشم .
    سوالی که من در رابطه با پخت این نان دارم :
    ۱- پیمانه را چه اندازه بگیرم یعنی مثلاً یک لیوان ؟
    ۲- به جای کره می توانم روغن زیتون استفاده کنم ؟ و چقدر استفاده کنم ؟

    1. با سلام. خیلی ممنون از نظر لطف شما. در رابطه با این دستور، بله می توانید از روغن زیتون به اندازه ۱ الی ۱/۵ قاشق غذاخوری استفاده کنید. در ارتباط با پیمانه می توانید از فنجان معمولی چای یا حدود ۳۰۰ گرم آرد استفاده کنید.

  2. با سلام
    این ارد جو دوسر تو همزن اضافه میکنید؟
    و اینکه نون خشک و سفت هستش یا نرم میشه؟با تشکر

    1. سلام. بله آرد جو دوسر به مخلوط کن اضافه میشه. نان با ارد جو دوسر نان نرم میباشد.

  3. سلام ، من همزن برقی ندارم باهمزن دستی هم میشه خمیر رو درست کرد و آماده استراحت کرد ؟

  4. سلام من این نون رو درست کردم چرا یکم طمع تلخی داره البته با روغن زیتون درست کردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *