معجزه درمان دیابت با جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

معجزه درمان دیابت با جو دو سر

اگر شما دیابت دارید چالش سختی در داشتن عادت های غذایی سالم دارید. به این دلیل که باید آگاه باشید که چه غذایی انتخاب کنید که میزان قند خون شما را کنترل کند.
 
در گذشته مردم بر این باور بودند که افراد دیابتی باید از مصرف هر نوع کربوهیدراتی خودداری کنند. اما امروزه بر این باور رسیده اند که مدیریت میزان مصرف کربوهیدرات ها برای کسانی که این بیماری را دارند مناسب تر است. یک شاخص به نام شاخص قند خون نشان می دهد که کدام غذاها در بدن دارای آثار قوی تر یا ضعیف تری بر میزان قند خون بدن دارند.
مصرف گندم و فراورده های آن به دلیل آنکه حاوی گلوتن هستند، دیابت را تشدید می کنند اما جو دو سر بدون گلوتن می باشد.
جو دو سر یک ماده غذایی با شاخص قند خون پایین است به این معنی است که مصرف آن باعث افزایش قند خون نمی شود.
چرا جو دو سر مصرف کنیم؟
از قدیم الایام افراد در صبحانه از این ماده غذایی استفاده می کردند، که این امر باعث می شد تا میزان قند خون آنها در طول روز کنترل شود. اما این تنها دلیلی نیست که این ماده غذایی برای افراد دیابتی غذای فوق العاده تلقی می شود. معمولا دیابت باعث افزایش کلسترول بد خون(LDL) و کاهش میزان کلسترول خوب خون (HDL) می شود.  طبق تحقیق مرکز قلب آمریکا جو دو سر غذایی سالم برای قلب تلقی شده است زیرا باعث کاهش LDL در بدن می شود.
جو دو سر بیشتر از بقیه مواد غذایی نشاسته ای مانند نان  تست، بیسکویت و دونات دارای خواص معدنی و غذایی است. نه تنها جو دو سر باعث افزایش کلسترول بدن نمی شود بلکه شاخص قند خون آن فقط ۵۵ می باشد. و باعث می شود ایده آل ترین ماده غذایی برای افرادی باشد که دارای قند خون بالا هستند.
مصرف جو دو سر را جدی بگیرید
جو دو سر یک ماده غذایی قدرتمند در برابر دیابت است و حقایقی درباره جو دو سر وجود دارد که در زیر به آنها اشاره شده است.
جو دو سر در انواع مختلف موجود می باشد که شامل بلغور جو دو سر، جو دو سر پرک درشت، جو دو سر پرک خرد شده و جو دو سر پرک صبحانه می باشد بستگی به نوع انتخابتان، میزان شاخص قند خون این ماده غذایی از ۴۲ تا ۶۶ می باشد.
حتماً از نوع ساده و بدون مواد افزودنی و نگهدارنده آن استفاده کنید که بدون نمک و شکر باشد.
کمی گردو به جو دو سر مصرفی اضافه کنید. گردو دارای چربی سالمی است که برای افراد دیابتی ایده آل می باشد.
اگر احساس کردید طعم دیگری نیاز دارید کمی میوه خشک شده (مانند کشمش و تمشک) به جو دو سر اضافه کنید.  یا در تهیه آن از شیر سویا یا آب میوه های متناسب گروه خون تان استفاده کنید.
می توانید یک قاشق عسل طبیعی به عنوان شیرین کننده، جو دو سرتان اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *