فرق سه نوع کینوا با یکدیگر چیست؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

فرق سه نوع کینوا با یکدیگر چیست؟

چه تفاوتی بین کینوا سفید و سه رنگ وجود دارد؟

هیچ تفاوت تغذیه ای بین رنگ های مختلف کینوا وجود ندارد و همه آنها سرشار از پروتئین،ویتامین E، ویتامین B، کلسیم و فسفر هستند. کینوا سفید پس از پخت بسیار نرم و شبیه به برنج است.کینوا قرمز بعد از پخته شدن رنگ آن به قهوه ای تبدیل می شود.قابل ذکر است که همه ی کینوا ها بعد از پخته شدن دارای عطر و طعمی بسیار دلپذیر هستند، اما بافت کینوا قرمز و سیاه بعد از پخت نسبت به کینوا سفید بیشتر زیر دندان حس می شود.  

چه تفاوتی بین رنگ های مختلف کینوا وجود دارد؟

رایج ترین رنگ های کینوا سفید، قرمز و سیاه می باشد. کینوا سه رنگ نیز ترکیبی از این سه رنگ است. در پرو،مصرف کینوا بسیار رایج است. کینوا غله ای بسیار مقوی است. کینوا قرمز وسیاه به دلیل اینکه پس از پخت نسبت به کینوا سفید بافت خود را حفظ می کنند ، جهت تزئین و سالاد مناسبتر هستند و کینوا سفید نیز بدلیل دارا بودن بافت نرم خود ایده آل جهت جایگزین کردن برنج است.

کینوا سفید:

کینوا سفید رایج ترین نوع کینوا است. کینوا سفید دارای بافتی بسیار نرم و طعمی خوشمزه می باشد. کینوا سفید مشابه به برنج سفید است.پخت و پز کینوا بسیار سریع و آسان می باشد. کینوا منبع خوبی از پروتئین است و ۵۰ درصد ارزش غذایی روزانه ریبوفلاوین را تأمین می کند. هر سه نوع کینوا را می توان کاملاً همانند برنج دم کرد.

کینوا ارگانیک سفید ۲۵۰ گرمی

کینوا سفید ارگانیک

کینوا قرمز:

کینوا قرمز دارای رنگ قرمز یا نارنجی تیره است.کینوا قرمز عطر و طعمی منحصر به فرد دارد. مدت زمان پخت کینوا قرمز نسبت به کینواهای دیگر ۱۰ دقیقه بیشتر است. کینوا قرمز همانند سایر کینواها سرشار از فیبر است و حین پخت و پز شکل خود را حفظ می کند، به همین دلیل مردم ترجیح می دهند که روی سالاد ها استفاده کنند. اگر بدن شما نیاز به فیبر دارد کینوا انتخاب بسیار خوبی است. کینواها منبع خوبی از پروتئین هستند اما کینوا قرمز ۱۵ درصد ارزش روزانه ریبوفلاوین را تأمین می کند. اما به هر حال ماباقی انواع کینوا نیز دارای میزان فیبر و پروتئین یکسان با کینوا قرمز هستند.

کینوا سیاه:

کینوا سیاه دارای ویتامین و مواد معدنی بسیاری است.کینوا سیاه نیز همانند سایر کینواها منبع خوبی از ریبوفلاوین،ویتامین ویتامین B،C و E می باشد و غنی از کلسیم است. کینوا سیاه نیز همانند کینوا قرمز بوده و حین پخت و پز شکل خود را حفظ می کند  و دارای بافتی ترد است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

تفاوت بین کینوا سفید ،قرمز و سیاه در چیست؟

کینوا در سه رنگ سفید،سیاه و قرمز می باشد. کینوا سیاه دارای قویترین طعم و عطر و تردترین بافت می باشد و کینوا سفید بعد از پخت دارای بافتی نرم تر است و طعمی لذیذ دارد.  

تفاوت بزرگ دیگر در بافت این ۳ نوع کینوا است. کینوا سیاه پوسته ضخیم تری نسبت به کینوا سفید دارد و بافت آن پس از پخت نسبت به سفید ترد تر است.

کینوا قرمز نیز همانند کینوا سیاه دارای بافتی تردتر نسبت به کینوا سفید است، و مدت زمان پخت آن نیز نسبت به کینوا سفید ۱۰ دقیقه بیشتر است.

اما باید ذکر کنیم که از نظر ارزش غذایی هیچ تفاوتی وجود ندارد و تفاوت اصلی و بارز آنها در رنگ و بافت آنهاست و از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *