021-88343490

طرز تهیه گوشت ها

طرز تهیه گوشت ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

پوره گوشت

طرز تهیه:

1 فنجان از گوشت مناسب گروه خون کودکتان را به اندازه 1.5 سانتیمتر خرد کنید، دقت کنید چربی گوشت به خوبی  گرفته شود، سپس یک فنجان آب سبزیجات به آن اضافه نموده به مدت یک ساعت و تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود آن را بپزید، سپس گوشت را به خوبی پوره کرده و آب باقیمانده از آن را برروی آن بریزید و بلافاصله پس از خنک شدن ، پوره گوشت را فریز نمائید. 

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *