زنجبیل ارگانیک و تسکین درد های قاعدگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل ارگانیک و تسکین درد های قاعدگی

زنجبیل ارگانیک علاوه بر خواص بیشماری که برای بدن انسان دارد، برای کاهش جریان قاعدگی سنگین نیز موثر است.
پروستاگلاندین ها هورمون هایی هستند که در دوران قاعدگی ترشح می شوند. آن ها مسئول ایجاد انقباض و خارج شدن بافت پوشش ضخیم داخلی رحم، و گرفتگی عضلات هستند. زنان که به میزان بیشتری از دیگران دارای پروستاگلاندین هایی به نام PGE2 و PGF2 آلفا هستند، التهاب و اسپاسم رحم، و قاعدگی در آن ها سنگین تر خواهد بود.
زنجبیل ارگانیک دارای اثرات ضد التهابی مشابه ایبوپروفن و سایر داروهای ضد التهاب، که غالباً برای درمان گرفتگی های قاعدگی و جریان قاعدگی سنگین استفاده می شود، است. ایبوپروفن و سایر داروهای ضد التهاب تولید پروستاگلاندین را مهار می کنند.
با این حال، زنجبیل ارگانیک، مانند بسیاری از گیاهان، همچنین دارای خواص رقیق کننده خون است که می تواند خونریزی در افرادی که داروهای مرتبط به لخته شدن خون استفاده می کنند، مانند آسپرین، و یا در زنانی که اختلالات خونریزی دارند، را افزایش دهد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *