روش هایی برای جلوگیری از خشکی پوست در فصل پاییز

مطلب را به اشتراک بگذارید

روش هایی برای جلوگیری از خشکی پوست در فصل پاییز

استفاده از کرم‌های مرطوب کننده، صابون‌های گلیسیرینه در استحمام و مصرف مایعات کافی عوامل پیشگیری از خشکی پوست هستند.

یکی از عارضه‌های پوستی در فصل پاییز خشکی پوست است که برای جلوگیری از این عارضه باید اقداماتی انجام داد.

یکی از راه‌های پیشگیری از بروز خشکی پوست استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و چرب کننده است تا بدین نحو با مرطوب نگاه داشتن پوست از خشکی آن در تماس با هوای سرد محیط باز و هوای گرم منازل پیشگیری کرد.
باید در این فصل با نوشیدن مایعات و رساندن آب به پوست در جهت شاداب و مرطوب نگاه داشتن پوست اقدام کرد.
باید توجه داشت نحوه استحمام در فصل پاییز و در کل فصول سرد سال نیز با فصول گرم متفاوت است و افراد بهتر است از صابون‌های گلیسیرینه در استحمام استفاده کنند تا گلیسیرین موجود در پوست چربی و رطوبت لازم را به پوست برساند.

خرید محصولات OAB

برای تهیه محصولات سالم و ارگانیک OAB می توانید به سایت OABSHOP.ir مراجعه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

رژیم غذایی خاصی برای این فصل لازم نیست مگر اینکه فردی مشکلی خاص داشته باشد ضمن اینکه رژیم غذایی این فصل باید دارای آب و مایعات کافی باشد و از غذاهای دارای ویتامین نیز مضایقه نکرد.
بر خلاف باور برخی که استفاده از عینک آفتابی را منحصر به تابستان می‌دانند، استفاده از عینک آفتابی برای سلامت پوست‌ حساس صورت به‌ویژه پوست پلک و اطراف چشم ضروری است.
برای حفظ سلامتی پوست در فصل زمستان باید از پوست در مقابل اشعه فرابنفش خورشید محافظت کرد زیرا این اشعه در فصل زمستان نیز سلامت پوست را تهدید می‌کند.
 استفاده از بخور در منازل باعث مرطوب شدن هوا و در نتیجه پیشگیری از خشک شدن پوست مرتبط با این هوا می شود.
پوشش فرد در فصل زمستان تاثیر زیادی در جذب ویتامین D نداشته و بدن به مقدار کافی قادر به جذب ویتامین D خواهد بود.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *