خواص شگفت انگیز زنجبیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص شگفت انگیز زنجبیل

زنجبیل در درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی و درد مفاصل نقش بسزایی دارد.

کاهش قند خون :

هم چنین طبق آخرین مطالعات انجام شده توسط محققان علوم پزشکی زنجبیل به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز کمک می کند.

به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور منظم روزانه ۳ کپسول حاوی یک گرم پودر زنجبیل داده شد که پس از ۸ هفته به کاهش چشمگیر قند خون آن ها کمک کرد.

بهترین روش استفاده از زنجبیل در بهبود بیماری های گوارشی و دیابت مصرف آن  به همراه چای سبز است که خواص این گیاه خارق العاده را چندین برابر می کند.

همچنین مصرف و افزودن این گیاه پر خاصیت به انواع سوپ جو دو سر پس از سه هفته باعث کنترل قند خون می شود.
محققان هنوز اطلاعات دقیقی درباره ی چگونگی عملکرد زنجبیل به کاهش قند خون کسب نکرده اند اما به این نتیجه رسیده اند که ممکن است به دلیل وجود آنزیمی باشد که موجب شکسته شدن مولکول ذخیره سازی گلوکز می شود.
 اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید و میزان قند خونتان بالا می باشد می توانید از زنجبیل استفاده کنید . هم چنین زنجبیل می تواند به رقیق کردن خون کمک کند.

 زنجبیل به ناراحتی معده ناشی از بارداری نیز کمک می کند.

آنتی اکسیدان قوی موجود در زنجبیل باعث مسدود شدن اثرات سروتونین (یک ماده شیمیایی تولید شده توسط مغز و معده) در زمانی که حالت تهوع دارید می شود.

اثرات ضد التهاب:

زنجبیل حاوی ترکیبات ضد التهابی بسیار قوی به نام جینجرولها می باشد . بسیاری از افراد مبتلا به آرتروز یا آرتریت روماتوئید زمانی که به طور منظم زنجبیل مصرف کنند از درد مفاصل آن ها کاهش پیدا می کند.

بهبود دهنده قدرت جذب:

زنجبیل به جذب مواد مغذی ضروری در بدن بهبود می بخشد. این کار با تحریک ترشح آنزیم معده و پانکراس صورت می گیرد.

جلوگیری از ابتلا به سالمونلا:

مصرف زنجبیل باعث جلوگیری از اسهال ناشی از سالمونلا می شود.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *