حقایقی درباره غلات کامل

مطلب را به اشتراک بگذارید

در دهه ۱۹۷۰، دکتر رابرت اتکینز (Dr. Robert Atkins)، رژیم غذایی با پروتئین بالا و کربوهیدرات کم را به منظور افزایش سلامتی و کاهش وزن ارائه کرد. اما، انجمن قلب آمریکا (AHA) هشدار می دهد که یک رژیم غذایی با کربوهیدرات کم یک رژیم سالم نیست و اعلام کرده است که “رژیم های کم کربوهیدرات از نظر مواد مغذی ضعیف هستند“.

اگر دنبال یک رژیم  با کربوهیدرات کم هستید، در نظر داشته باشید که ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر کافی را برای سلامت مطلوب دریافت نخواهید کرد. به همین دلیل وزارت کشاورزی ایالات متحده و هم چنین AHA، توصیه می کنند که رژیم غذایی روزانه شامل دانه های کامل با کربوهیدرات پیچیده مانند کینوا و جودوسر باشد. این غلات جزو مواد غذایی سالم، فاقد اسید های چرب اشباع و ترانس و هم چنین بدون کلسترول هستند.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

مطالعات دانشگاه Tufts در سال جاری نشان داد که کودکان و بزرگسالانی که برنج مصرف می کنند به میزان قابل توجهی آهن، پتاسیم، ویتامین B،  ویتامین D، فسفر، منیزیم، مس و روی دریافت می کنند.

برنج قهوه ای یکی از غلات کامل به حساب می آید اما برنج تنها دانه ای نیست که باید در نظر گرفت. دانه های مغذی زیادی وجود دارد که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید. مانند:

جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

جو دوسر صبحانه فوری

  • کینوا: کینوا غله ای است که حاوی مقدار زیادی مواد مغذی از جمله فیبر، فسفر، منیزیم و آهن و به ویژه پروتئین است.
  • جودوسر: این غله برای یک صبحانه فوری و مقوی بسیار مناسب است که غنی از فیبر و ویتامین B می باشد و برای افراد دیابتی و بیماران قلبی سودمند است.
  • چاودار: چاودار جایگزین خوبی به جای گندم است، زیرا فیبر بسیار زیادی دارد و چربی آن نیز بسیار اندک است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *