جو دو سر با کشمش و دارچین

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با کشمش و دارچین

مواد لازم :

  • جو دوسر مخصوص صبحانه…………….. ۱ فنجان
  • شیر……………………………………… ۱ فنجان
  • آب……………………………………….. ۱ فنجان
  • کشمش…………………………………. ⅓ فنجان
  • شکر قهوه ای…………………………… ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب پوست کنده………………………. ۱ عدد
  • نمک دریا…………………………………….. ¼ قاشق چای خوری
  • دارچین…………………………………. ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

در یک ظرف بزرگ تمامی مواد فوق بجز شکر و دارچین را مخلوط نمایید. سپس درون مایکروویو به مدت ۴ دقیقه بگذارید تا مواد پخته شوند. در ۱ دقیقه  آخر شکر و دارچین را به مواد اضافه نمایید.

مواد غذایی را بر اساس گروه خون خود انتخاب نمایید به عنوان مثال مصرف دارچین برای دارندگان گروه خون B مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی می توانند از وانیل ارگانیک قهوه ای به جای دارچین استفاده نمایند.

دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر که برای گروه خونیشان مضر است، از شیر سویا استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *