ساندویچ بره لبنانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
گوشت راسته ‏بره ……………………..‏‎ .‎‏۳۵۰ گرم
تبوله …………………………………….. ۱۲۰ گرم ‏
باباغنوش ……………………………….. ‏۲۲۵ گرم
نان لواش ……………………………….. ‏۴ عدد
سیر له شده ……………………………‏ ۲ حبه
آبلیمو  ……………………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………………….. ‏۲ قاشق غذاخوری
نمک ……………………………………. به مقدار لازم
فلفل …………………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎گوشت را از طول به ۲ نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید‎.‎
روغن زیتون، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید‎.‎
‎گوشت‌ را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید‎.‎
‎به مدت ۱۰ دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد‎.‎
‎یک تابه نچسب را روی شعله متوسط  تا زیاد گرم کنید با کمی روغن زیتون چرب کنید و هر سمت از گوشت‌ها را به ‏مدت ۳ الی ۴ ‏دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید‎.‎
‎گوشت‌ها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه استراحت کنند‎.‎
‎یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ‏‎ ¼ ‎از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ‏‎¼ ‎ از آن ‏تبوله و ‏‎¼ ‎ از ‏گوشت‌ها را روی آن قرار دهید‎.‎
‎نان را رول کنید و آن را به ۲ نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید‎.‎

‎‎رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *