سماق کباب با تبوله کوس کوس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏‎

‎ 

فیله ران مرغ ………………………………… ۶‏‎ ‎عدد

‏(به اندازه های ۳ سانتی متری برش دهید)‏‎ 

سیر، رنده شده…………………………….. دو حبه‎ 

سماق ……………………………………… یک قاشق غذاخوری‎ 

گشنیز ……………………………………… یک قاشق غذاخوری‎ 

روغن زیتون ………………………………… دو قاشق غذاخوری‎ 

آب مرغ (۲۵۰ میلی لیتر) ………………… یک پیمانه‎ 

بلغور کوس‌کوس (۱۹۰ گرم)  ……………. یک پیمانه‎ 

برگ جعفری ریز شده  …………………… یک پیمانه‎ 

برگ نعنای ریز شده ……………………… نصف پیمانه‎ 

پیازچه ریز شده  ………………………….. دو عدد‎ 

گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده ……‏‎ ۲۵۰ ‎گرم‎ 

آب لیمو ترش (۶۰ میلی لیتر) ……………‏‎ ¼ ‎پیمانه‎ 

سیچ چوبی ………………………………..‏‎ ۱۵ ‎عدد‎ 

ماست یونانی (برای سرو)‏‎ 

نان پیتا (برای سرو)‏‎ 

‎ 

طرز تهیه :‏‎

‎ 

در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را ‏داخل سیخ چوبی بزنید‎. 

تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن زیتون بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه ‏بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید‎. 

آب مرغ را داخل قابلمه کوچک بریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوس‌کوس ها را داخل آن بریزید ‏و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و ۵ دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش ‏کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم ‏بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید‎. 

تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید‎.
این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *