سوپ تابستانی کدو مسما و ذرت

مطلب را به اشتراک بگذارید

این سوپ خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا، و یا حتی غذای اصلی میل کرد.

مواد لازم:

روغن زیتون ارگانیک…………..۱ قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده…………………۱ عدد
کدو مسما خرد شده………………۲ عدد
آویشن تازه……………………….۳ قاشق چایخوری
آب مرغ و یا آب گوشت…………. ۱ لیوان
دانه های پخته شده ذرت………….۱ فنجان
آب لیمو ترش تازه………………..۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا…………………………….۱/۴ فنجان
نمک دریا ……………………………..۱/۴ قاشق چایخوری

دقت کنید که مصرف ذرت فقط با دارندگان گروه خون A سازگار است، و برای سایرین مضر است.

طرز تهیه: روغن را در ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم گرم کنید.

موسیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

سپس کدو مسما و آویشن را به آن افزوده و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید تا کدو نرم شود.

آب مرغ یا گوشت را به ترکیب اضافه کرده، و بگذارید آنقدر بماند تا بجوشد.

سپس حرارت اجاق گاز را کم کرده و سوپ را بپزید تا کدو ها کاملاً نرم، و ترکیب موجود تقریباً شفاف شود.

بعد از آن، کل ترکیب را به مخلوط کن منتقل کرده، و با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

سپس ترکیب را دوباره به ماهی تابه منتقل کرده، ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بپزید.

ترکیب را از روی حرارت برداشته و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید.

در مرحله ی آخر، نمک دریا و چاشنی های مورد نظر را به آن افزوده، مقداری پنیر فتا روی آن ریخته و سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *