سوپ تخم کتان و عدس

مطلب را به اشتراک بگذارید

 مواد لازم:
  • (تعداد ۱۰ کاسه سوپ خوری)
  • ¼ فنجان کره
  • ۱ عدد پیاز خُرد شده
  • ۱ عدد هویج خرُد شده
  • ۱ عدد کرفس خُرد شده
  • ½ فلفل سبز خُرد شده
  • ۵ فنجان آب جوش
  • ۱/۳ فنجان تعم دهنده سوپ مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۲ قاشق چای خوری سس بالزامیک
  • ۱/۳ فنجان عدس آب کش شده
  • ۱/۳ فنجان پاستا
  • ۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • ۱/۳ فنجان تخم کتان بو داده

دستورالعمل:

در ظرفی روی شعله ملایم کره را آب کنید. سپس پیاز، هویج، کرفس و فلفل سبز را اضافه کنید. به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بماند، مخلوط را هم بزنید. آب جوش، طعم دهنده سوپ، سیر رنده شده، برگ بو، سس بالزامیک، عدس و پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. تا یک ساعت روی شعله ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید. گاهی مخلوط کنید تا زمانی که عدس نرم شود. شکر قهوه ای و تخم کتان بوداده را اضافه کنید. بهم بزنید و سوپ شما آماده سرو می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *