ته چین گوشت گرمساری

مطلب را به اشتراک بگذارید

ته چین گوشت گرمساری


مواد لازم :

گوشت تازه بره……………………………….. نیم کیلو

برنج……………………………………………. ۶ پیمانه

نمک و فلفل…………………………………… به میزان لازم

گرد لیمو……………………………………….. ۱ قاشق غذا خوری

پیاز متوسط…………………………………….. ۱ عدد

کشمش……………………………………….. ۱۰۰گرم

زعفران…………………………………………. ۱ قاشق غذا خوری برای تزیین

روغن زیتون………………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را به مدت ۲ ساعت در آب و نمک می گذاریم تا خیس بخورد. سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود. گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم. کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم. ته قابلمه را با روغن زیتون چرب میکنیم و مقداری از برنج (۴-۵ کفگیر) را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد. یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.

تمامی مواد را بر اساس گروه خون خود انتخاب نمایید به عنوان مثال کشمکش برای هر چهار گروه خونی OABAB ، بی اثر می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *