قلیه میگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

قلیه میگو

مواد لازم :‏

  • میگو…………………………….۵۰۰ گرم‎
  • گشنیز…………………………..‏‎.‎‏۶۰۰ گرم‎
  • شنبلیله…………………………..۱۰۰ گرم‎
  • رب گوجه ………………………یک قاشق سوپ خوری‎
  • پیاز کوچک…………………….یک عدد‎
  • آب داغ…………………………۲ پیمانه‎
  • سیر…………………………….۸ حبه‎
  • تمر هندی………………………یک بسته‎
  • ادویه میگو…………………….یک قاشق سوپ خوری‎
  • سیب زمینی…………………..دو عدد متوسط‎
  • آرد………………………….. دو قاشق سوپ خوری‎
  • روغن زیتون…………………یک دوم پیمانه‎
  • نمک و فلفل………………….به میزان لازم‎
طرز تهیه :‏
میگو ها را پاک و رگ کمر آنها را خارج کنید و خوب بشویید.در قابلمه ای سیر و پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.شنبلیله و ‏گشنیز را خرد کرده و با مواد سرخ کنید تا رنگ سبزی عوض شود.سپس رب و ادویه میگو را اضافه کنید.عصاره تمر هندی و ‏نمک و فلفل و سیب زمینی خرد شده را بهمراه میگو به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوروش بمدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ‏جا بیفتد.‏‎
طرز تهیه عصاره تمر هندی :‏

آب داغ و تمر هندی را با هم مخلوط کنید و بعد از ‏‎۱۵ ‎دقیقه آرد را به آن اضافه کنید و بعد آنرا از صافی رد کنید تا عصاره بدست ‏بیاید.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *