خورش باقالا سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش باقالا سبز

مواد لازم برای ۴ نفر :‏
  • روغن زیتون……………………………… ۶ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوجک……………………………….. ۲ عدد
  • سینه مرغ………………………………….. ۲ عدد، قیمه شده
  • باقلا سبز کوچک و دو نیم شده…………… ۲۰۰ گرم
  • آب مرغ…………………………………… ۲ و ¼ پیمانه
  • زردچوبه…………………………………. ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین…………………………………… ½ قاشق چایخوری
  • جوز هندی………………………………. ¼ قاشق چایخوری
  • بادنجان متوسط………………………….. ۲ عدد
  • گوجه فرنگی…………………………….. ۴ تا ۶ عدد
  • سیر………………………………………. ۲ حبه، له شده
  • نعناع خشک…………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل……………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – نصف روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن ریخته، به مدت ۵ دقیقه با ‏حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس تکه های مرغ را افزوده و تفت دهید تا طلائی شوند‎.‎
مرحله ۲ – باقلا را که از قبل تمیز کرده و آنرا دو نیم کرده اید، همراه با آب مرغ اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و با ‏حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا باقلا و مرغ ها پخته شده و آب خورش باندازه یک استکان بماند‎.‎
مرحله ۳ – در ماهیتابه ای مابقی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، بادنجان ها را با پوست خوب شسته، ‏خرد کرده و همراه با یک پیاز باقیمانده که خرد کرده اید، تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند، سپس سیر و گوجه های خرد ‏شده و نعناع را افزوده، نمک و فلفل آنرا تست کرده و مخلوط را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید‎.‎
مرحله ۴ – برنج را به روش همیشگی دم کنید‎. ‎هنگام سرو غذا، مخلوط بادنجان را به خورش اضافه کرده و در ظرف ‏دلخواه کشیده، با کمی نعناع یا سبزی تازه تزئین نموده و همراه با برنج سرو نمائید‎.‎
نکات :‏

می توانید در این خورش از ۲ قاشق آب گوجه فرنگی غلیظ نیز استفاده کنید‎.‎

اگر از باقلای خشک استفاده می کنید، بهتر است آنها را از قبل کمی نیم پز کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گوشت مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *