خورش دال عدس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش دال عدس

مواد لازم ‏‎: ‎
  • دال عدس ‏‎……………………….……………….‎‏۱۵۰ گرم‎
  • روغن زیتون‎………………………….…………………‎به میزان لازم‎
  • سیر له شده ‏‎……………………………..………‎یک قاشق چای‌خوری‎
  • زنجبیل تازه ‏‎………………………..…………. ‎یک قاشق چای‌خوری‎
  • زردچوبه ‏‎……………..……………………….. ‎یک قاشق چای‌خوری‎
  • تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک‎………..‎جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری‎
  • برگ بو ‏‎…………………………………………‎‏ ۲ عدد‎
  • گوجه فرنگی ‏‎………………………………….‎‏ ۲ عدد بزرگ، نگینی خردشده‎
  • گشنیز خرد شده‎………………………………..‎یک قاشق چای‌خوری ‏
طرز تهیه :‏
‎*‎دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد‎.
‎*‎در تابه ای روغن زیتون را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم ‏خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود‎.
‎*‎سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید‎.
‎*‎سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید‎.
‎*‎در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش ۵ دقیقه جا بیفتد‎.

‎*‎بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید‎.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی B و A مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *