خورش هویج تبریزی
مواد لازم برای ۲ نفر :
- هویج خلال شده………………………………… ۵۰۰ گرم
- گوشت………………………………………….. ۳۵۰ گرم
- پیاز……………………………………………… ۱ تا ۲ عدد
- نمک، فلفل و ادویه جات……………………… به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی…………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون برای سرخ کردن
- آب…………………………………………….. ۱ پیمانه
طرز تهیه :
مرحله ۱ – پیاز را خرد کنید. گوشت ها را نیز به تکه های نسبتا درشت درآورید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید تا طلائی شوند.
مرحله ۲ – در قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار دهید، پیاز و گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آب را افزوده و اجازه دهید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند.
مرحله ۳ – بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی، خلال هویج، ادویه دلخواه، نمک و فلفل را به آن افزوده و با مقداری آب یا آب گوشت اجازه دهید خورش جا افتد. سپس در ظرف دلخواه ریخته و همراه با برنج سرو نمائید.
نکات :
در صورت تمایل ۱ یا ۲ عدد گوجه متوسط را حلقه ای خرد کرده، سرخ کنید و کنار خورش بچینید.
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی A و B سودمند میباشد.