خورش هویج تبریزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش هویج تبریزی


مواد لازم برای ۲ نفر‎ ‎‏:‏
  • هویج خلال شده………………………………… ۵۰۰ گرم
  • گوشت………………………………………….. ۳۵۰ گرم
  • پیاز……………………………………………… ۱ تا ۲ عدد
  • نمک، فلفل و ادویه جات……………………… به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی…………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون برای سرخ کردن
  • آب…………………………………………….. ۱ پیمانه
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱‏‎ – ‎پیاز را خرد کنید. گوشت ها را نیز به تکه های نسبتا درشت درآورید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید ‏تا طلائی شوند‎.‎
مرحله ۲‏‎ – ‎در قابلمه کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار دهید، پیاز و گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت ‏عوض شود، سپس آب را افزوده و اجازه دهید تا گوشت ها‎  ‎با حرارت کم پخته شوند‎.‎
مرحله ۳‏‎ – ‎بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی، خلال هویج، ادویه دلخواه، نمک و فلفل را به آن افزوده و با مقداری آب ‏یا آب گوشت اجازه دهید خورش جا افتد. سپس در ظرف دلخواه ریخته و همراه با برنج سرو نمائید‎.‎
نکات :‏

در صورت تمایل ۱ یا ۲ عدد گوجه متوسط را حلقه ای خرد کرده، سرخ کنید و کنار خورش بچینید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی A و B سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *