فسنجان

مطلب را به اشتراک بگذارید

فسنجان

موادلازم ‏‎:‎
پیاز………………………………………….‏‎ ‎یک عدد‎
زردچوبه-نمک-فلفل-ادویه طعم دار ………….یک قاشق غذاخوری‎
آب …………………………………………. نصف لیوان‎
گردو آسیاب شده…………………………….. برای هریک نفر ۲قاشق غذاخوری‎
گوشت چرخ کرده ……………………………نیم کیلو‎
کدوتنبل……………………………………….۲۵۰گرم‎
رب انار……………………………………… ۲ یا۳ قاشق غذاخوری‎
زعفران………………………………………. ۱قاشق غذاخوری‎ .
طرزتهیه ‏‎:‎
داخل یک قابلمه پیاز راخرد کرده با روغن زیتون سرخ میکنیم تا طلایی شود. ‏‎
بعداز۳ یا ۴ دقیقه زردچوبه را اضافه کرده وداخل آن آب میریزیم ومیگذاریم تاجوش بیاید‎.
بعداز آن که جوش آمدگردو آسیاب شده را اضافه کرده هم میزنیم سپس زعفران وفلفل قرمز وادویه را به اندازه ی نصف قاشق ‏چای خوری اضافه میکنیم.‏‎
میگذاریم تا ۱۰ دقیقه بجوشذ سپس کدوتنبل را اضافه میکنیم.‏‎
‎۳ ‎تا۴ ساعت باید بجوشد (تذکر باید دراین ۳ساعت روی شعله کم قراربگیرد) سپس رب انار رابه آ ن اضافه میکنیم سپس گوشت ‏های قلقلی را اضافه کرده ونمک میریزیم  وبعداز آن ۱ساعت قابلمه باید روی حرارت کم وشعله پخش کن قرار بگیرد.‏‎
تذکر : برای تهیه گوشت قلقلی: گوشت چرخ کرده راباپیاز نمک وکمی زردچوبه مخلوط میکنیم وسپس با دست قلقلی کرده داخل ‏ماهی تابه قبل ازقراردادان درقابلمه تفت میدهیم تا طلایی شود‎.
تذکر۲ : کدوتنبل راپوست کرده خوردکرده بامقداری آب میپزیم بعدکه نرم شد با گوشت کوب له میکنیم وزمانی که سردشد داخل ‏قابلمه میریزیم‎.
تذکر۳ : اگر فسنجان ترش دوست دارید از رب انار ترش واگرشیرین دوست دارید از رب انار شیرین استفاده کنید واگر مزه ی ‏ملس موردنظرتون هست هم از رب انار ترش وهم از شکر درغذایتان استفاده کنید‎.

تذکر۴‏ ‎:‎‏ میتوانید درصورت علاقه از مرغ به جای گوش قلقلی استفاده کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گردو برای دارندگان تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *