کتلت کینوا پرک مخصوص گیاه خواران :
مواد لازم :
موسیر …. ۲ عدد
سیر …. ۲ حبه
نخود پخته شده …. ۱ پیمانه
کینوا پخته شده … یک ونیم پیمانه
کینوا پرک … یک چهارم پیمانه
نمک دریا و فلفل … به میزان دلخواه
آب … ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. موسیر و سیر را داخل دستگاه چند کاره ریخته و اجازه دهید تا خرد شوند سپس نخود، کینوا پرک پخته شده را به آن اضافه کنید، در این مرحله لازم نیست تا مواد کاملا مخلوط شوند، تنها ۱ الی ۲ دقیقه کافی است در آخر آب و ادویه جات را داخل دستگاه ریخته تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند و بعد داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا سرد شود. کتلت ها را بر روی سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشته سپس کتلت ها را برگردانده ۵ دقیقه دیگر نیز داخل فر اجازه دهید بپزد.