ناگت مرغ کینوا :
مواد لازم :
کینوا پخته شده ………………………………….. ۲ پیمانه
سینه مرغ …………………………… ۴-۳ پیمانه
آرد …………………………………….. دو سوم پیمانه
نمک دریا ………………………………….. ۱قاشق چایخوری
فلفل ………………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ……………………………. ۳ عدد
آب …………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آرد، فلفل و نمک دریا را جداگانه هم بزنید در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. آب و تخم مرغ را در ظرف دیگر هم بزنید. در ظرف آخر کینوا را آماده کنید.مرغ را ابتدا در ظرف آرد، سپس تخم مرغ و در آخر به ظرف کینوا بزنید و در ماهیتابه سرخ کنید.