ناگت مرغ کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ناگت مرغ کینوا :

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………………………….. ۲ پیمانه

سینه مرغ …………………………… ۴-۳ پیمانه

آرد …………………………………….. دو سوم پیمانه

نمک دریا ………………………………….. ۱قاشق چایخوری

فلفل ………………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ……………………………. ۳ عدد

آب …………………………………….. ۲  قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آرد، فلفل و نمک دریا را جداگانه هم بزنید در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. آب و تخم مرغ را در ظرف دیگر هم بزنید. در ظرف آخر کینوا را آماده کنید.مرغ را ابتدا در ظرف آرد، سپس تخم مرغ و در آخر به ظرف کینوا بزنید و در ماهیتابه سرخ کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *