سالاد ذرت و گوجه فرنگی با کینوا :
مواد لازم :
دانه کینوا …………………… ۱ فنجان
آب …………………….. یک و نیم فنجان
ذرت …………………………… ۱ فنجان
گوجه فرنگی ……………… ۱ فنجان
جعفری خرد شده ………. یک چهارم فنجان
روغن زیتون …………….. ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ………………………. ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید …………….. ۲ قاشق غذاخوری
نمک دریا ………………………. یک چهارم قاشق چایخوری
سیر خرد شده ……………………….. ۱ حبه
طرز تهیه :
یک و نیم فنجان آب با دانه کینوا را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آب کاملا جذب شود و کینوا بپزد. برای مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا کینوا خنک شود. سپس تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را با کینوا به خوبی مخلوط کنید.