سالاد باقالا با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد باقالا با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………….. یک و نیم فنجان

آب سبزیجات …………… ۳ فنجان

پنیر توفو …………………. ۱ فنجان

روغن زیتون ……………. ۳ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………………. ۱ و یک چهارم قاشق چایخوری

ریحان …………………… ۱ فنجان

آبلیمو …………………… ۳ قاشق غذاخوری

سس خردل ………… ۲ قاشق غذاخوری

شکر ……………………. ۱ قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو ………… ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه …………………………… یک دوم قاشق چایخوری

سیر ……………………………………. ۳ حبه

باقالا پخته شده ………………………………….. ۱ فنجان

گوجه فرنگی خرد شده ……… ۳ فنجان

پیاز …………………………………… یک دوم فنجان

هویج خرد شده ………………… یک دوم فنجان

لوبیا قرمز ………………………… ۱ فنجان

طرز تهیه :

روی شعله ملایم کینوا و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب سبزیجات کاملا جذب کینوا شود، سپس به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. پنیر توفو را روی حرارت قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود. سپس تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را در کاسه اضافه کنید و با کینوا و پنیر توفو مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *