سالاد خیار و نعناع با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد خیار و نعناع با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………………….. ۱ فنجان

روغن زیتون …………………… ۱ قاشق چایخوری

پودر کاری …………………….. ۲ قاشق چایخوری

سیر خردشده ……………….. ۱ حبه

آب ………………………………. ۲ فنجان

نمک دریا ………………………….. سه چهارم قاشق چایخوری

مانگو ………………………… خرد شده ۱ عدد

کرفس ……………………. یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ………. یک چهارم فنجان

گشنیز …………………… ۳ قاشق غذاخوری

مویز ……………………… ۳ قاشق غذاخوری

خیار …………………… یک چهارم فنجان

نعناع خرد شده ….. ۲ قاشق چایخوری

ماست کم چرب …….. سه چهارم فنجان

اسفناج ……………………. دو سوم فنجان

طرز تهیه :

ماهیتابه را روی شعله ملایم با کمی روغن زیتون گرم کنید. پودر کاری و سیر را به آن اضافه کنید، سپس کینوا و ۲ فنجان آب را به مدت ۱۶ دقیقه تا زمانی که کاملا آب جذب کینوا شود و بپزد. مانگو، کرفس، پیاز و گشنیز را به کینوا ای که سرد شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم خیار، ۲ قاشق چایخوری نعناع و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر در ظرفی که می خواهید سالاد را آماده کنید اسفناج ها و تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *