سالاد انگور با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد انگور با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………. ۱ و نیم فنجان

هویج خرد شده …………… ۲ فنجان

روغن زیتون ……………….. ۲ قاشق چایخوری

نمک دریا ……………….. یک دوم قاشق چایخوری

ماست یونانی ………. ۵ قاشق غذاخوری

آبلیمو ………………… ۳ قاشق غذاخوری

آب ……………………. ۲ قاشق غذاخوری

عسل ………………… ۱ و نیم قاشق غذاخوری

زیره ………………… سه چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………… یک دوم قاشق چایخوری

سینه مرغ ……….  ۱ و نیم فنجان

انگور بیدانه قرمز ………  ۱ و نیم فنجان

جعفری …………………….. یک دوم فنجان

بادام ………………………… یک دوم فنجان

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه گرم می کنید. هویج را با یک چهارم نمک دریا طعم دار کنید سپس داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. یک چهارم دیگر قاشق چایخوری نمک دریا را با ماست یونانی، تمامی ادویجات، انگور و بادام مخلوط کنید. در آخر تمامی مواد را با کینوا پخته شده مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *