طرز تهیه کدو شکم پر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کدو شکم پر با کینوا :

 

مواد لازم :

کدو ………………………….. ۲ عدد

نمک دریا ……………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل ………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل کدو :

کینوا ……………………………… یک دوم پیمانه

نمک دریا ……………………………… یک چهارم قاشق چایخوری

آب ………………………………….. ۱ پیمانه

کره بادام زمینی………………………… ۲ قاشق غذاخوری

تره فرنگی خرد شده (فقط قسمت سبز آن) ………….  ۱ و یک دوم پیمانه

آویشن ………………………………………… یک دوم قاشق چایخوری

کشمش خرد شده ………………………… یک سوم پیمانه

فندق خرد شده ……………………………. یک سوم پیمانه

جعفری خرد شده ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

کدو را از قبل با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و داخل فر در دمای ۱۸۵ درجه، به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید.برای مواد داخل کدو، کینوا را با آب ونمک روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. کره بادام زمینی را روی ماهیتابه گرم کنید و تره فرنگی را، با کمی آب تفت دهید تا نرم شود. سپس آویشن، کشمش و فندق را به آن اضافه کنید. تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل کدوها را پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *