خورش لوبیا سبز با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش لوبیا سبز با کینوا :

مواد لازم :

لوبیا سبز  …………  ۵۰۰ گرم

کینوا پخته نشده ………….. ۲ پیمانه

پیاز بزرگ  ………… ۱ عدد

گوشت گوسفندی …….  ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ……….. ۲ قاشق سوپ خوری

سیر …………. ۲ حبه

غوره ………… ۲ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی ……… ۲ عدد

نمک دریا ……….. به میزان لازم

فلفل و زردچوبه …….. به میزان لازم

روغن زیتون ………….  به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را به صورت خورشتی تکه تکه کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. لوبیا سبز ها را برش دهید سپس آن ها را به همراه گوشت تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد خورش اضافه کنید. حبه های سیر را نیز رنده کنید و به مواد خورش بیافزایید و رب گوجه فرنگی را به مواد خورش اضافه کنید و رب را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس ۳ لیوان آب به همراه کینوا به مواد خورش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد خورش به خوبی بر روی حرارت ملایم پخته شوند. بعد از اینکه گوشت پخته شد نمک دریا و فلفل و زردچوبه را به مواد خورش اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا خورش بپزد و به خوبی مزه دار شود. 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *