خواص و مضرات کنجد

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص و مضرات کنجد

از نظر طب قدیم ایران کنجد گرم و تر است. کنجد بسیار مغذی است و در اکثر کشورهای فقیر بعنوان جانشین گوشت بکار می رود.
• برای چاق شدن و تقویت نیروی جنسی موثر است.
• برای رفع قولنج کنجد را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید و به مقدر نصف وزن کنجد، مغز بادام پوست کنده را بآن اضافه کنید آنها را پودر کنید و هر روز بمقدار یک قاشق سوپخوری از آن بخورید.
• کنجد گرفتگی صدا را از بین می برد.
• نرم کننده معده و روده است.
• کره کنجد که در کانادا بنام تاهیتی معروف است و شبیه دره می باشد غذای خوبی برای رشد بچه هاست.
• برگ کنجد را اگر به سر بمالید باعث رشد و سیاهی موی سر می شود.
• نرم کننده معده و روده هاست.
• کنجد فشار خون را کاهش می دهد.
• کنجد ضد رماتیسم است.
• برای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفید است.
• دم کرده برگ کنجد اسهال خونی را برطرف می کند.
• روغن کنجد برای رفع تنگی نفس و سرفه خشک و زخم ریه مفید است.
• روغن کنجد سوزش ادرار را رفع می کند.
• کنجد با همه خواصی که درد برای معده ای ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیل الهضم است. اینگونه اشخاص باید آنرا با عسل و سرکه بخورند.
مضرات :
کنجد با همه خواصی که دارد، برای معده های ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیل الهضم است. اینگونه افراد بهتر است روغن کنجد را با عسل و سرکه بخورند.
مصرف کنجد برای گروه های خونی O و A  بلامانع بوده و برای گروه های خونی B و AB مضر می باشد.
توجه داشته باشید که در بیماران قلبی، کنجد قطع و به روغن زیتون تبدیل گردد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *