کاهش ورم در سه ماهه سوم بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

داشتن ورم در سه ماهه آخر دوران حاملگی تا حدی نرمال می باشد و این به علت بالا رفتن میزان استروژن جهت  آماده شدن برای زایمان  است. دارندگان گروه خون B به علت داشتن متابولیسم کنُد دچار ورم می شوند. 
علائم متابولیسم کند
خستگی مفرط                                              سرگیجه
پوست خشک                                               یبوست و ورم
دست ها و پاهای سرد                                   افسردگی
از مصرف این غذاها که حاوی لکتین های مضر هستند خودداری کنید
• مرغ                              • ذرت                      • بادام زمینی                              
• گندم سیاه                     • عدس
توصیه هایی برای کاهش ورم:

• در هنگام نشستن یا دراز کشیدن پاهای خود را بالا قرار دهید.
• روزانه ۶ تا ۸ لیوان بزرگ آب بنوشید.
• لباس های راحت بپوشید. جوراب های ویژه ورم پا می تواند کمک کننده باشد.
• از مصرف غذاهایی که حاوی سدیم بالا هستند خودداری کنید. بسیاری از غذاهای فراوری شده حاوی سدیم زیادی هستند، همانند غذاهای کنسروی و کالباس و سوسیس.
• کفش هایی که درست اندازه پای تان است بپوشید.
• روزانه، در صورت ورم و جمع شدن آب ما بین سلول ها، یک تا سه فنجان چای قاصدک بنوشید.
• از همسر خود بخواهید پاهای تان را (از مچ به بالا) ماساژ دهد.
اخطار: از داروهای مدّر استفاده نکنید. این داروها می توانند باعث کم آبی  بدن و کمبود بعضی از املاح شوند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *