توصیه های تغذیه ای برای سلامت کبد

مطلب را به اشتراک بگذارید

جهت محافظت از کبد خود و برای داشتن کبدی سالم همواره موارد زیر را به خاطر داشته باشید.
* از نیکوتین، الکل، کافئین، گوشت قرمز، قند ساده و غذاهای سرخ شده کمتر استفاده کنید.
* از منابع غذایی پتاسیم بیشتر استفاده کنید مثل موز،کشمش،آلو،بادام و انواع سبزیجات.
* آب زیاد بنوشید.سعی کنید هر ساعت مقداری آب بخورید.
* سبزیجات خام بیشتر مصرف کنید.
* آب هویج و آب چغندر بیشتر مصرف کنید.
* روغن مایع مصرف کنید و از کره،مارگارین،روغن جامد و دنبه اجتناب کنید.
* ویتامین K برای جلوگیری از سیروز کبدی مفید است.
* از مصرف زیاد ویتامین A پرهیز کنید،بدین منظورنباید روغن کبد ماهی زیاد مصرف کنید.هرکس که بیشتر از ۵۰,۰۰۰ IU ویتامین A، به مدت یکسال مصرف کرده باید این دریافت را کاهش دهد و بهتر است که از منابع حاوی پیش ساز ویتامین A یعنی بتا کاروتن، مانند هویج، زرد/الو،طالبی و … استفاده کند.
* هرگز مرغ، ماهی یا گوشت خام یا نیم پز نخورید زیرا خطر شدید عفونت با باکتریها، پارازیتها و …را به همراه دارد.
* لیمو یکی از بهترین دوستان کبد است. بیشتر لیمو بخورید.
* لسیتین از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند.
* از ملین های قوی استفاده نکنید.اما همیشه هم از بروز یبوست جلوگیری کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *