بلغور جو دوسر با بادام و پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • نصف فنجان پرک چاودار
  • ۴ فنجان شیر
  • نصف فنجان جو دو سر
  • ۴ قاشق چایخوری عسل
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف فنجان بادام پوست کنده
  • ۲ فنجان بلوبری

طرز تهیه:

ابتدا شیر را در یک قابلمه بجوشانید. پرک چاودار و جو دو سر را به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا حالت خامه ای به خود بگیرد. 

مخلوط را از روی شعله بردارید و عسل، عصاره وانیل، بادام و بلوبری ها را به آن اضافه کنید. اکنون بلغور شما آماده سرو است. نوش جان!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *